« terug naar vorige pagina

Reizigersadvisering ook bij Huisartsenpraktijk Nuland!

Momenteel bieden wij geen reisadvies aan wij adviseren u om contact op te nemen met de travel doctor via tel 073-6427990
info@traveldoctor.nl

Wij hopen u op een later tijdstip weer te kunnen voorzien van het juiste reisadvies.

 

Gaat u binnenkort op reis/vakantie? Benieuwd welke vaccinaties aanbevolen worden voor uw bestemming?

U kunt hiervoor terecht bij ons in de praktijk. Huisarts van Oudheusden is geschoold om reizigersadvisering te geven. Ook is hij bevoegd om de gele koorts injectie/stempel te geven.

Wij bieden op maat gemaakt reisadvies voor alle patiënten, zelfs als u geen patiënt bij ons in de praktijk bent.

Denk hierbij aan reisvaccinaties, maar ook zeker aan adviezen hoe om te gaan met chronische ziektes in het buitenland.

Onze werkwijze:

U vult onderstaand reisadvies anamneseformulier in (per persoon 1 formulier), en levert deze per mail of persoonlijk bij ons aan. Wij gaan voor u een passend reisadvies voorbereiden en nemen contact met u op of eventuele vaccinaties nodig zijn. Zo ja worden deze met uw toestemming besteld waarna u het vaccin zelf bij de apotheek ophaalt en betaalt.

Vervolgens komt u op het spreekuur van de huisarts voor het reisadvies en krijgt u indien nodig direct de vaccinaties toegediend.

De kosten van het reisadvies, inclusief het zetten van de vaccinaties zijn 35€. Dit is exclusief de kosten van het medicijn (vaccin) zelf, deze betaalt u immers aan de apotheek als u het vaccin ophaalt. Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard met onze assistentes hier over bellen.

Klik hier voor het Reisanamneseformulier