« terug naar vorige pagina

Missie en logo

Onze Missie

“Toegewijde gezondheidszorg voor u en uw gezin”

Hiermee willen we aangeven dat we streven naar kwalitatief goede, laagdrempelige huisartsenzorg. Iedere patient heeft zijn eigen opvattingen en verhaal en hoort bij een gezin of familie. We proberen om de zorg die wij leveren toe te spitsen op uw persoonlijke omstandigheden, zonder daarmee de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Over ons Logo

In ons logo zie je 2 handen die een baobabboom symboliseren in de kleuren geel, blauw, bruin en groen. Een baobabboom is een Afrikaanse boom die ook wel de ‘levensboom’ genoemd wordt. De boom kan duizenden jaren oud worden en is bijna onverwoestbaar.

Het dorpsleven speelt zich vaak rondom zo’n boom af. De boom geeft beschutting, schaduw en er groeien eetbare vruchten aan. Iedereen onder de boom komt met zijn eigen verhaal.

In een huisartsenpraktijk worden ook veel gebeurtenissen, zorgen en ervaringen besproken. Wij proberen aan de patiënten net als deze boom ook beschutting, rust en wijsheid te bieden.

De kleuren blauw en geel staan voor de kleuren van Nuland. Als blauw en geel vermengd worden, krijg je groen en komt de boom tot bloei. Verder symboliseren de vier kleuren de seizoenen en staat het voor alle leeftijdcategorieën die een huisarts in de spreekkamer ontvangt.